Neden Vegan Deri?

Son güncelleme:

Vegan deri, doğa ve sürdürülebilirlik açısından birçok artıya sahip olmasından ötürü, günümüzde sıklıkla tercih edilmektedir. Bildiğiniz gibi artık günümüzde çevre kaygıları her insanda yer etmeye başlamış ve bu konuda farkındalık çalışmaları da artmıştır. Artık insanlar hayvan bazlı ürünler yerine sentetik ve doğal bitkisel seçenekleri tercih etmektedir. Bunların tümüne de “vegan deri” adı verilmektedir. Bizler de firma olarak sizlere yurtdışından getirttiğimiz bitksel bazlı deri hammaddesi ile harika vegan deri çanta, vegan deri cüzdan ve vegan deri ayakkabı ürünlerini sunuyoruz.

Vegan deri ürünlerde hiçbir şekilde hayvansal hammadde kullanılmaz. Vegan deri aynı zamanda hayvan derisine oranla da avantajlar içermektedir. Bu avantajların en önemlisi ise zamanın etkisiyle bozulma hızının çok daha düşük olmasıdır. Yani sizler için ürettiğimiz vegan deri ürünleri satın alarak, uzun yıllar hiçbir sorun yaşamadan kullanabilir aynı zamanda sürdürülebilirlik kaygısı sayesinde dünyaya da büyük katkılarda bulunabilirsiniz.

Firmamız sizlere aynı anda hem geri dönüştürülebilir, hem çevre dostu, hem sürdürülebilir hem de lüks ve özgün tasarımlı vegan deri ürünler sunmaktadır.

Ürünlerimizin özellikleri ise şu şekildedir:

  • Gerçek deriden çok daha hafif
  • Çevre dostu
  • Uzun süreli kullanım oranı
  • Kolay temizlik ve kolay bakım
  • Üstün dayanma kuvveti
  • Aşınma direnci

Eko vegan deri ürünleri sayesinde hem doğaya katkı sunmuş hem de farklı tasarımlı ürünler elde etmiş olursunuz.